AGROPORT  Південь Херсон 2018 Назад

AGROPORT Південь Херсон 2018

Форум проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Херсонської обласної державної адміністрації. Організаторами виступають Департамент агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації, бізнес-асоціація «Ми-Херсонці» та Aviabrand LLC.

VIII Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства

Дата проведення: 26-28 ЛИПНЯ 2018 (Офіційне відкриття  26 липня о 10:00)

Місце проведення: ХЕРСОН, Україна Міжнародний аеропорт «Херсон»

Форум проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Херсонської обласної державної адміністрації. Організаторами виступають Департамент агропромислового розвитку  Херсонської облдержадміністрації, бізнес-асоціація «Ми-Херсонці» та Aviabrand LLC.

Image title

АГРОПОРТ Південь Херсон 2018, який відбудеться у Херсоні 26–28 липня при підтримці RIA.com буде орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем – інвестиційний потенціал Південної України, логістика с/г продукції (в тому числі — річкове перевезення), зрошення, овочівництво, садівництво, виноробство, тепличне господарство, виробництво органічної продукції, рибальство, молочне скотарство, птахівництво, ланцюги доданої вартості (перероблення с/г продукції), туризм, енергоефективні технології, розумні та IT-технології.

До участі в Агропорті у Херсоні буде запрошено фермерів та господарів з Херсонської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської областей, а також с інших регіонів України.

У 2018 році особлива увага буде приділятись проблемам адаптації сільського господарства до умов зміни клімату: підвищення продуктивності в умовах змін та перехід на безпечні і точні технології. Також спеціально до 5-ої річниці форуму в Україні буде запущено новий проект – Українське Трипілля. Формат проекту передбачає демонстраційні покази в полях Західної, Східної та Південної України. На відміну від інших міст в Херсоні демонстраційні покази будуть проходити всі три дні роботи заходу.

АГРОПОРТ – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. З 2018 року Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT проходить в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення вже традиційно є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова.


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье